Joonas Tuompo

FREE.fi:n arvot

7.4.2022|Joonas Tuompo

FREE.fi:n arvot ovat yhdenvertaisuus, oikeudenmukaisuus ja vapaus. Mistä nämä arvot ovat peräisin?

FREE.fi:n arvot perustuvat henkilöstön kyselyyn, jossa kysyttiin näkemyksiä FREE.fi:n arvoista. Kyselyn perusteella nousi esiin kuusi arvoa, jotka toistuivat vastauksissa toistensa synonyymeina. Näin syntyi FREE.fi:n arvot yhdenvertaisuus, oikeudenmukaisuus ja vapaus. 

FREE.fi:llä nämä arvot näkyvät vapautena valita oma tapa työllistyä. FREE.fi:llä on tällä hetkellä vajaat 40 ihmistä töissä, joista reilu puolet ovat työsuhteessa ja loput tekevät töitä kevytyrittäjinä, toiminimiyrittäjinä tai omalla osakeyhtiöllä. FREE.fi:llä ei katsota ihmisiä työn tekemisen muodon perusteella, sillä kaikki ovat yhdenvertaisia työntekemisen muotoon katsomatta. 

Alihankkijoille tarjotaan myös työterveys ja työpaikalla kollega ei välttämättä edes tiedä, minkälaisessa työsuhteessa oma kollega on. FREE.fi:llä uskotaankin vapauteen ja yhdenvertaisuuteen. Tärkeintä on, että työskennellään yhdessä FREE.fi yhteisöön. 

Arvojen näkyminen arjessa

Jaan ehdottomasti FREE.fi:n arvot ja koen ne itselle todella tärkeiksi. Uskon työelämässä vapauteen, oikeudenmukaisuuteen, tasa-arvoon sekä yhdenvertaisuuteen. Nämä arvot ohjaavat henkilökohtaisia päätöksiä ja tekemisiä elämässä. 

Uskon työelämässä vapauteen, oikeudenmukaisuuteen, tasa-arvoon sekä yhdenvertaisuuteen.

Omassa arjessani FREE.fi:n arvot näkyvät osana työntekoa, sillä se on iso osa elämääni. Aidon arvon tuottaminen palveluiden kautta niin yritysasiakkaille, kevytyrittäjille kuin toiminimiyrittäjille, jotka käyttävät FREE.fi:n palveluita on todella tärkeää. FREE.fi ei esimerkiksi tarjoa pikavippi-palveluita asiakkailleen, sillä se ei ole FREE.fi:n arvojen mukaista toimintaa. 

“Kun täältä lähdetään joskus pois, pitäisi yrittää jättää parempi maailma, kuin tullessa”

Ideaalin tulevaisuuden näen todella vahvasti työnteon ja työelämän kautta, sillä sen parissa olen tehnyt uraa. Uskon, että valtava digiloikka on vielä otettavana ja hyödynnettävänä. Dataa hyödyntämällä voidaan luoda parempaa työyhteisöä ja työelämässä voidaan rakentaa erilaisia palveluita, jotka tuottavat arvoja ja helpottavat ihmisten arkea. Hyödyntämällä dataa voidaan optimoida todella paljon erilaisia asioita ja palveluita. 

Tähän loppuun vielä mun slogan: “Ei se oo niin vaikeeta!”